Annars då?

För övrigt har veckan varit ganska lugn. Blev inte så mycket skola ändå, jag var nog inte dit en enda av dagarna (mån, ons eller fre) men på måndagen var det för att jag flyttade Fallino då, på onsdagen... var jag lite för trött, hehe, och i fredags? Just det, då skulle vi träffa våra handledare för examensarbetet, men våran var sjuk. Jippi, desto mer tid att vara i stallet!

Det har varit fint väder, vår! med undantag för i måndags när det vart snöstorm... Underbart har det varit. Men det har börjat bli kallare igen och nästa vecka ska det tydligen snöa lite till. Trött på det här nu, vintern kan ge upp och lämna plats till våren, helt och hållet. Man blir ju så glad och pigg av lite sol och värme!

I morgon är första dagen på praktiken, ska bli spännande. Då får man alltså äntligen veta vad det egentligen är man ska göra i 10 veckor framöver! Bara en obligatorisk dag i veckan, resten ska vi jobba själva. Skönt det i alla fall, att kunna bestämma själv och anpassa sina dagar. Anyway, dags att sova nu kanske! Så man är någorlunda pigg imorgon.
» NAMN
» E-MAIL
» URL

KOMMENTAR:

Kom ihåg mig?