Onsdagskväll

Åååh varit duktig idag och tränat, tvättat och pluggat och nu dricker jag välförtjänt viiiiin. Men aahh varför tillåter man folk påverka en? Det är märkligt. Att man tillåter sig att ens påverkas även om man inte ens bryr sig; egentligen faktiskt struntar i personen/-erna ifråga. Gosh. Så irriterande. Märkligtmärkligt. Snart drar vi till Koriander och ska mingla med lite folk som orkat anmäla sig till musikquizet. Hoppas det finns plats, var helt fullt förra onsdagen, eller ja, fanns precis 2 platser över, ungefär. Eller kanske mer. Nåja. Ska väl svepa förbi Ankan senare och se om det händer nåt kul där ikväll, trots att idag inte ens är med i deras kalendarium. Hmmmhhmmmhm. Massage på schemat imon, så ska upp senast halv åtta. Lugnt. Eller, inte gått upp innan 10 på mer än en vecka... Ehm. Går nog bra. Ska säga till Katrin att väcka mig. Om hon är vaken.

Blev en lat kväll det här.

Nehe, blev ingen träning ikväll. Blev otaggad när sällskapet inte kunde. Hm. Stannar hemma och äter istället. Gott. Ska äta popcorn sen. Och se på nyaste Dexter. Och Karatefylla såklart. Awesome, man blir så taggad. Ska träna imorgon förmiddag istället.
Lyssnar på härliga orkestern som spelar i församlingssalen. Mmm. Nu spelar de den där som är med i Moulin Rouge, Spectacular, Spectacular! Vill veta vilka de är och vart man kan höra dom annars. De brukar inte spela här vad jag vet.

Mat mat mat. Ge mig mat.

Kommit in i en jobbig period nu igen, vill bara äta hela tiden, även om jag redan är mätt eller kanske till och med mår illa. Känns väldigt logiskt, eller hur..? Nja. Men så är det. Kanske är efter helgen? Söndag: BK (inte ens Kids Meal, fick för mig att äta ett helt jäkla vanligt.. Lyckades inte så bra. Dog lite.) och popcorn på kvällen. Ja, lagade faktiskt mat med, men ändå. Igår, redig mat men nästan en hel påse chips på kvällen... Ååh. Och så allt vin. Dumma dumma kolhydrater. Förstör allt. Måste bli striktare igen. Fast vore gott med popcorn ikväll... Nej! Jo. Suck.

Just det, maten jag lagade igår som var så god. Tog ingen bild på tallriken och inte på själva gratängen innan jag lade den i matlådor.. och sedan ser det ju inte så gott ut längre. Så ingen bild. Men föreställ er.

Men, så här gjorde jag: Stekte lite champinjoner. Stekte 500 g nötfärs, hade sedan i hackad tomat och lök. Sedan fick jag den briljanta idén att ha i det sista av min Philadelphia och en skvätt grädde. Tänkt och gjort. Knäckte i 2 ägg också. Salt och peppar, kom på att jag glömt ha i vitlök. Vitlökspulver. I med allt i en ugnssäker form, på med riven ost, icke snåla. Lade några skivor bacon ovanpå. En skvätt ost till kunde inte skada. In i ugnen i 200 grader i... jag vet inte. 20-30 minuter? Tills det såg fint ut med färg på baconen och smält ost med lite fin färg där med. Ät. Njut och skryt för dig själv vad bra du kan vara på det där med mat.

Det dumma med att få 3 matlådor över är att man är ju i princip tvungen att äta bara det närmsta dagarna. I alla fall om man inte har någon plats i frysen, som jag. Och då kan man ju inte hitta på och laga annan god mat. Typ roligare att laga än att äta ju!

Slänger skor omkring sig, dummern.

Jaha, så kom man till stallet och idiothästen tyckte att tjohoo, jag vill inte gå in, så jag springer åt andra hållet istället med grimskaftet flygandes och en matte som inte har en chans att hålla i. Suck. Jaha, där springer han runt och tycker att han är skitrolig. Smart nog har han i alla fall blivit så att när han trampade på grimskaftet stannade han och backade, så det höll sig helt faktiskt. Nämnde jag att när han sprang iväg flög en sko av också? Dubbelsuck.

Så det blev rykt och sedan lös på ridbanan. Bästa är att han verkligen lyssnar till mitt kroppsspråk nu, och vem behöver longera när hästen ändå springer runt en på en fin volt och lyssnar på minsta lilla? Duktig påni. Lite tricks också, sedan gick vi in, slängde på ett fleecetäcke och gav oss sedan ut på promenad. Han var duktig, och vädret så fint. Pratade med hovis och han sa att han kunde komma imorgon, okidoki. Nu ikväll skrev att nej, det blev fel, han kunde ikväll eller på torsdag... Suck. Ingen ridning imorgon heller, när jag är ledig, utan först på torsdag när jag går i skolan till 16... Hm. Nåja, hoven var inte söndrig åtminstone, hoppas den håller sig till torsdag kväll nu också bara.

Fönstertittare

Här är en kille som börjat sitta i fönstrena varenda dag, i tid och otid, dag som natt. Ser så mysigt ut.


Giftiga chips.

Ååååhh. Ska aldrig mer äta chips (som om det skulle hända).. Mår så dåligt (okej jag åt ganska många också..). Så ont i magen, så svullen mage. Skulle egentligen simmat med Amanda i morse men mådde för dåligt. Ska egentligen på spinning idag kl 12 men vi får se om Katrin är vaken då. Dessutom tror jag att jag åker till stallet den tiden istället. Annars hinner det ju bli mörkt. Så nu sitter jag här och dricker te och tycker synd om mig själv. Tvättmaskinen vi har är så seg också, så den lär inte hinna bli klar innan jag ska åka. Suck. Nej blir gymmet ikväll istället. Och plugg i eftermiddag. Jaaadå!

Rastlööös!!

Ååååhhhååhh. Så sjukt övertaggad hela tiden. Vill göra något, vill ut, vill träffa folk!! Men allt är stängt på måndagar... Iaf lagom tills man är hemma från gymmet och har duschat. Är ju nu dagen börjar.. Eller natten. Blir så otålig. Finns inget att göra. Mer än att plugga. Eller slappa. Gah. Äter chips istället. Inte ens sugen. Men har inget bättre för mig. Hm.

Måndag, kondition och mat.

Försov mig i morse, 2 timmar. Fast ingen skada skedd, började inte skolan förrän kl 13. Men hade varit skönt att få något gjort på förmiddagen med. Nåja! Var så fruktansvärt trött.
I skolan gick vi igenom testledarutbildning för konditionstest på cykel. Spännande. Vi ska göra på varandra nästa vecka och sedan examineras och certifieras. Gosh, jag kommer säkert dö. Hehe. Sämst kondis.
Vart och handlat mat och nu lagat och avnjutit middag, mums! Hittade på lite själv bara, kan skriva receptet senare.
Ikväll ska jag äntligen iväg till gymmet igen!! Blev bara en gång förra veckan, och så gick jag milen den enda soliga dagen. Sedan var jag upptagen med annat, som att sova eller dricka vin, resten av veckan. Men nu ska jag komma igång igen! Hehe. Inget vin idag. Nej.

Hm. Vill ha mer mat. Mätt, men blev så goooott. Åh. Dilemma. Njuta av mer mat och vara äckelmätt på gymmet? Känns inte smart. Men man är ju inte så smart alltid..

Veckan som gick.

Ojojoj, hård vecka. Vin varje dag utom måndag och fredag. För mycket snus. Haha, men väldigt väldigt roligt. Annars flyter väl det mesta på och jag minns inte ens vad som hände sist jag skrev. Min syster var här förra veckan och det var kuuul! Bäst är hon. Annars äter jag som vanligt med undantag, som vanligt, för ett och annat Kids Meal på BK. Och alldeles för mycket vin. Detta åt jag till lunch igår: