How does he taste while he's on your lips

Börjar bli lite lagom nannig nu. Bra att man lyckats få tillbaka dygnsrytmen man försökt bli av med i ett halvår nu... Men det är skönt. Jag är en riktig nattuggla.

Idag har jag och syster haft kul ihop hela dagen. Och nu ikväll var vi och åt middag (och efterrätt och fika och snacks efter det) hos min ena faster och vi avslutade det hela med att spela lite sällskapsspel. Var såå nära att jag och Gina vann! Men tyvärr. Pappa och faster hann före.

Nu ska jag snart hem igen. Måndag. Sedan blir det fest hela veckan känns det som och när den veckan är slut dröjer det inte länge innan det kommer lite annat fint i vardagen också.
Nu ska jag dock ta och hälsa på kudden för att vara uppe någorlunda i tid imorgon när vi ska till mormor och morfar på lunch. Natt natt!

My year in status


It was a white christmas

Idag regnar det här nere. Men vi fick en vit julafton, så det var ju bra. Det är det viktigaste. Igår spelade vi lite Guitar Hero efter maten. Och ikväll blir det utgång. Trevligt trevligt. Massa folk man inte mött på länge!

Let this be an itinerary, if only a pop metaphysical one....

Hade en underbar julafton igår. Fick mycket fint. Men den bästa julklappen som jag gav mig själv var den här. Jag blev jätteglad.

Your arms full, and your hair wet, I could not speak

Är hemma i Skåne nu. Hos pappa. Som sedan i våras bor i en liten håla (som på min gymnasietid var den största närmaste civilisation). Jag och min syster är här. Och ikväll kom farmor över på middag. Fina fina farmor.

Sov cirka en timme i natt. Mitt eget fel. Men lika trött blir man ändå. Åkt tåg halva dagen. Frusit lika mycket, eller mer. Fryser hela tiden. Usch.

Annars kan väl dagen sammanfattas med att allt känns lite konstigt. Att vara här, med familjen, i Skåne. Att det är julafton i morgon. Att en nära vän och mer inte vill veta av en alls. Att inte kunna få vara i sin egen lägenhet, ens egna lilla koja och krypa upp och göra vad man vill när man vill. Jag längtar faktiskt redan tills på måndag...

Cut out all the ropes and let me fall

Mycket idag. Springa hit och dit. Hämta saker. Bland annat min dator som äntligen blivit lagad. Lämnat saker. Till exempel min mobil som inte vill hänga med längre. Igen. Stackarn. Hela ett år gammal nu.

Dessutom har det hänt andra grejer. Men ja, det känns faktiskt bra. Trots allt. Inte bästa sättet, kanske, men slutresultatet. Och det är kanske det viktiga.

Nu ska jag ta mig samman och packa inför min resa till Skåne imorgon. Klockan 06.01 avgår tåget närmare bestämt. Med andra ord är det för tidigt för någon buss att vara vaken; alltså får jag traska in till stationen i kylan och snön med resväskan.
Som jag nu ska packa. Alledeles strax...


Something in your eyes was so inviting

Det känns fint det här. Svårt att sluta pyssla med när man väl börjat. Och börjat fatta. Tack vare fina Tescho att jag ens vågar mig på det här!

Imorgon blir nog fint. Ska på dejt. Det var länge sen. Med M. Jag ser fram emot det.

Just trying it on.

Tänkte bara prova blogg.se litegrann. Kan ju vara trevligt. Med lite omväxling, alltså.