Måndag morgon.

Spenderat helgen hos svärmor. Oliwer tyckte det var lite för mycket nytt i början, men han blev lugn och vande sig snabbare än jag vågat hoppats. Vi har tagit det lugnt mest hela helgen men ändå blev ju inget som jag hoppats. Nåja. Blir att gå hem och kolla läget i eftermiddag.

Nu sitter jag på jobbet och har just ätit frukost - ett kokt ägg och två Finn Crisp med cream cheese. Mums! Till lunch har jag med mig en omelett med en skvätt grädde i, samt spenat, bacon och svamp. Till det har jag sallad och Keso.
Det irriterar mig dock lite att jag inte kunnat börja med mina kostförändringar som jag velat än. Blir lite svårt när man bor hos någon annan och jag har all min mat hemma hos mig. Då äter man vad som bjuds! Men det blir i alla fall inte mer än max en vecka till, och jag kan ju, som nu, äta rätt när jag kan.

Igår flyttade Fallino till ett annat bete och idag ska jag dit och kolla läget och rida en sväng. Tar med kameran också så om det inte regnar allt för mycket (som det gjort i princip hela helgen..) så blir det väl en del foton också.

 

» NAMN
» E-MAIL
» URL

KOMMENTAR:

Kom ihåg mig?