Goda nyheter! (Anna, come back!)

Bra att jag åkte iväg. Älskade ponnyhästen gör alltid livet lite bättre.
Blev pyssel, massage, lite stretching och sedan lek (och lite fotomodellande) i paddocken. Fallino var busig och jätteduktig. Han var lös hela tiden och så gjorde vi några gamla tricks och så lite löslongering. Han var superfin, vilket var kul att se eftersom han var ganska stel i höger bak förra veckan. Nu var han smidig som en katt! Han sparkade bakut och muppade sig en del i galoppen i början, men det måste vara en del spänningar som släpper när han gör så för sedan galopperade han bara på resten av gångerna.

Tror vi tar det lite lugnt ett tag igen, med mycket pyssel och en del massage och övningar som kan hjälpa honom. Skritt och gärna mer löslongering så han kan röra sig precis som han själv känner.


Hehe... Han hade boots på båda framfötterna från början, men den ena trillade av..

En annan superskojig sak är att bästaste Anna från mitt förra stall hörde av sig idag och sa att hon också tröttnat på Solberg nu och alla deras fasoner, och som om det var meningen är ju boxen bredvid Fallinos ledig! Så hon ska komma och titta och så får vi väl se hur det blir. Hade varit så himla kul!! Kunde vi ridit ut och haft sällskap i och till/från stallet precis som gamla tider : )


En bild från förra hösten/vintern på Anna och hennes fina häst Leija, från en av våra många uteritter.
» NAMN
» E-MAIL
» URL

KOMMENTAR:

Kom ihåg mig?