Kostplaneraren.

När jag ändå är igång kan jag passa på att tipsa om en sida jag och en del andra har använt oss av under Kostdagboks-veckan, nämligen Kostplaneraren.se. Det är en väldigt hanterbar sida där man lätt kan registrera vad man har ätit under dagen och vid olika måltider/tider, både med hjälp av bara ingredienserna (man kan ange i förutom gram även t.ex dl och portioner vilket underlättar för den som inte har någon våg hemma!) eller så kan man använda sig av andras eller själv enkelt lägga till recept. Receptens näringsinnehåll räknas sedan ut per portion så att du lätt kan lägga till en portion (eller två..) i din dagbok. Man kan också planera sin vecka samt lägga till uppgifter om vikt och registrera sina träningar. Du kan utgå från olika mål-dieter (Tallriksmodellen, LCHF, Paleolitisk diet, ISO-dieten) så räknas det ut hur bra du följer dessa. Ja jösses, svårt att ens nämna allt! Du kan även koppla sidan till ditt facebook-konto.

En rolig, enkel och användbar sida för dig som vill hålla koll på vad du stoppar i dig :)

Birgitta

Testade den nyss! Den är nästan lika bra som Matdagboken.se :-)

2011-09-20 • 10:47:59
Fiffi

Instämmer inte. Sidorna funkar ej för oss som inte vill inställera Google Chrome!

2011-09-23 • 21:05:21
Johan

Hej!

Vad kul att du gillar Kostplaneraren! Tack för att du delar med dig av dina positiva erfarenheter, vi länkade till ditt blogginlägg på vår Facebook-sida. Hör gärna av dig i vårt forum om du har några funderingar.



Fiffi: Ja tyvärr fungerar inte Kostplaneraren direkt i Internet Explorer ännu. Vill du använda Kostplaneraren i Internet Explorer så måste du i dagsläget installera ett litet plugin, Google Chrome Frame och sen starta om webbläsaren. Vill du inte installera Googles plugin så finns det en rad andra gratis webbläsare att ladda ned och köra parallellt med Internet Explorer. Dessa är Google Chrome, Firefox & Safari. Jag hoppas det kan vara ett alternativ för dig!



Vänliga hälsningar,



Johan

2011-09-30 • 19:02:06 | http://www.kostplaneraren.se



» NAMN
» E-MAIL
» URL

KOMMENTAR:

Kom ihåg mig?